Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP: :mkdir: foutmelding
  • JFTP: :chmod: foutmelding
  • JFTP: :mkdir: foutmelding
  • JFTP: :chmod: foutmelding


AAN TAFEL met Aldenhoven

In opdracht van Guust en Petra Aldenhoven hebben wij de website ontwikkeld voor AAN TAFEL met Aldenhoven.

AAN TAFEL met Aldenhoven is hét adres als u op uw eigen gekozen locatie culinair verwend wilt worden door een chefkok. Voor u, uw gasten, familie en/of vrienden. Zij hebben de focus op eten, drinken èn genieten. U kunt achterover leunen, proeven, drinken en praten met uw gezelschap. Zij nemen het culiniare gedeelte voor hun rekening.

Werkzaamheden

Een culinaire beleving en gastgerichtheid op het niveau van een toprestaurant in een door u zelf gekozen vertrouwde omgeving! Dat biedt AAN TAFEL met Aldenhoven! Wij zijn gespecialiseerd in het presenteren en uitserveren van culinaire gerechten die á la minute op locatie bereid worden. U kunt genieten van heerlijke gerechten, met verse en pure seizoensproducten en eerlijke ingrediënten. Waar mogelijk gebruiken we biologische producten. Dit omdat we samen ook in de toekomst willen blijven genieten van de allermooiste gerechten. Verantwoord koken noemen we dat.

Bij AAN TAFEL met Aldenhoven is culinaire kwaliteit en service thans voor iedereen bereikbaar, voor welke gelegenheid dan ook. Samen met u maken we van elk samenzijn met familie, vrienden, relaties of collega’s een echt culinair festijn.

Graag tot ziens bij u op locatie!

Guust en Petra Aldenhoven


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.