Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP: :mkdir: foutmelding
  • JFTP: :chmod: foutmelding
  • JFTP: :mkdir: foutmelding
  • JFTP: :chmod: foutmelding


AAN TAFEL met Aldenhoven

In opdracht van Guust en Petra Aldenhoven hebben wij de website ontwikkeld voor AAN TAFEL met Aldenhoven.

AAN TAFEL met Aldenhoven is hét adres als u op uw eigen gekozen locatie culinair verwend wilt worden door een chefkok. Voor u, uw gasten, familie en/of vrienden. Zij hebben de focus op eten, drinken èn genieten. U kunt achterover leunen, proeven, drinken en praten met uw gezelschap. Zij nemen het culiniare gedeelte voor hun rekening.

Werkzaamheden

Een culinaire beleving en gastgerichtheid op het niveau van een toprestaurant in een door u zelf gekozen vertrouwde omgeving! Dat biedt AAN TAFEL met Aldenhoven! Wij zijn gespecialiseerd in het presenteren en uitserveren van culinaire gerechten die á la minute op locatie bereid worden. U kunt genieten van heerlijke gerechten, met verse en pure seizoensproducten en eerlijke ingrediënten. Waar mogelijk gebruiken we biologische producten. Dit omdat we samen ook in de toekomst willen blijven genieten van de allermooiste gerechten. Verantwoord koken noemen we dat.


Pasen Brandevoort, Helmond

In opdracht van Webmastercommissie Brandevoort hebben wij de website ontwikkeld voor Pasen Brandevoort.

Stichting Brandevoort in Actie (Paascommissie) organiseert jaarlijks het evenement paaseieren zoeken voor de wijk Brandevoort, Helmond. De allerkleinste inwoners t/m groep 2 van Brandevoort mogen samen met de Paashaas naar het gouden en de zilveren paaseieren zoeken in het Anthoniusbosje.

Werkzaamheden

Na het zoeken van de eieren worden deze verzameld in manden. Daarna worden er verrassingen uitgedeeld en de winnaars van het gouden en het zilveren ei kunnen hun prijs van de Paashaas in ontvangst nemen.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.


Aldenhoven Interieurwerken, Nuenen

In opdracht van Coen Aldenhoven hebben wij de website ontwikkeld voor Aldenhoven Interieurwerken.

Aldenhoven interieurwerken is een dynamisch interieurbouwbedrijf dat gevestigd is in Nuenen en zich richt op de zakelijke- en particulieren markt. Uit hoogwaardige materialen vervaardigen zij, in hun moderne werkplaats, de meest uiteenlopende interieurs en meubelen, zowel modern als klassiek.

Werkzaamheden


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.


Consultant Company BV, Eindhoven

In opdracht van Maurice Kerssemakers hebben wij de website ontwikkeld voor Consultant Company BV.

Consultant Company detacheert professionals op HBO en academisch niveau met een specialisatie binnen de IT / Engineering sector. De essentie van ons werk is ‘de juiste professional op de juiste plaats binnen de juiste organisatie’. Consultant Company BV gelooft in een persoonlijke touch, in elkaar kennen.

Werkzaamheden


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.