Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP: :mkdir: foutmelding
  • JFTP: :chmod: foutmelding
  • JFTP: :mkdir: foutmelding
  • JFTP: :chmod: foutmelding
blue-bee-media-website-project

Werkwijze

Bij ieder webproject hanteert Blue Bee Media dezelfde werkwijze. Die begint bij luisteren naar de klant. Daarna gaan wij doen waar we goed in zijn en laten we anderen doen waar zìj goed in zijn. Wij bouwen succesvolle websites, zorgen voor meer bezoekers op uw website en doen dit met het beste beheer en support. Wij maken gebruik van de gebruiksvriendelijke CMS systemen Joomla en Wordpress.

Onze werkwijze is eenvoudig en overzichtelijk, daar houden we van. Wij vinden het belangrijk dat u weet wat er te wachten staat en welke stappen er nodig zijn om tot het perfecte eindresultaat te komen.
 

In 7 stappen een succesvolle website:
 

Inventariseren

We bespreken al uw wensen en eisen en bepalen wat daar voor nodig is. Pas dan hebben we een duidelijk beeld van het project. Welke zaken dienen uitbesteed te worden en welke kunnen intern gebeuren? Wat zijn standaard functionaliteiten en wat dient op maat gemaakt te worden? We maken duidelijke afspraken over planning en budget. Het complete plaatje wordt glashelder vastgelegd. Duidelijk voor u en voor ons.

Schetsen

Geen plan is volledig zonder een duidelijk functioneel ontwerp. We schetsen de website met al zijn functionaliteiten uit en we beschrijven de werking van uw website. Voor ons telt maar één ding: duidelijkheid. Duidelijkheid over wat wij gaan maken en wat u gaat krijgen. De schetsen vormen de blauwdruk voor de rest van het project. Ook bepalen we de menustructuur en het aantal pagina’s. Samen met een grafisch voorstel is dit het 'praatstuk' waarop u kunt ‘schieten’.

Ontwerp template

Een website, huisstijl, visitekaartje of logo is vaak de eerste indruk die een klant heeft van uw bedrijf. Het kan vertrouwen en kwaliteit uitdrukken maar ook verleiden tot lezen of kopen. Goede grafische vormgeving van uw bedrijfsidentiteit is dus goede communicatie. We gaan starten met het ontwerpen van de website! Dit kan op basis van uw huidige of een compleet nieuwe huisstijl. Voor het ontwerp van uw nieuwe website wordt gekeken naar wat het beste bij u past. Wat onze designs extra sterk maakt is dat we zaken als gebruiksvriendelijkheid, conversie en zoekmachineoptimalisatie direct integreren.

Template uitzoeken

Ook kunt u gebruik maken van een standaard template. Deze zijn met name handig voor starters, bloggers of als u een beperkt budget heeft. De vormgeving is vooraf vastgelegd. Samen met u maken we de keuze welke template bij u past. Daarna gaan wij aan de slag. Deze template moet natuurlijk gevuld worden met inhoud, afbeeldingen, enz. Het voordeel voor u: de site kan snel worden opgeleverd tegen minimale kosten.

Bouwen

Na goedkeuring van het nieuwe webdesign zetten we deze om tot een Joomla of Wordpress template. Deze template kan indien gewenst ook responsive worden gemaakt, hierdoor krijgen bezoekers met een tablet of smarthone een optimale gebruikerservaring. Uiteraard onderwerpen we onze template aan strenge kwaliteitscontroles en geven we een jaar garantie op eventuele bugs.

Joomla of Wordpress omgeving

De template wordt geplaatst op een nieuwe Joomla of Wordpress omgeving en alle benodigde functionaliteiten en inhoud worden toegevoegd. Denk hierbij aan een formulier, een foto album of Social Media buttons. We gebruiken hiervoor uitsluitend populaire 3rd party plugins voor Joomla. Deze zijn stabiel en bieden u de meeste onafhankelijkheid. De mooie dingen die we hiervoor uitgeschetst en ontworpen hebben worden nu werkelijkheid. Op onze previewlocatie wordt u constant op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ook wordt onderzocht of de site "SEO proof" is. Een nieuwe website is mooi maar gevonden worden is nog veel belangrijker. Voor het live gaan testen we alles uitvoerig.
 

Instructie en nazorg

Indien gewenst geven we een korte instructie waarbij wij u uitleggen hoe het CMS systeem werkt. Wilt u op uw website, na oplevering, zelf inhoud plaatsen dan is kennis van het CMS essentieel. We versnellen het proces van content plaatsen aanzienlijk met onze persoonlijke trainingen waarbij uw beheerders één op één met van onze experts zitten.

Succes

Van harte! Uw website is helemaal klaar en de telefoon staat roodgloeiend. Uw orders stromen binnen en uw mailbox stroomt over. U kunt achterover leunen. Maar... dat is niet zo. Wij gaan u nu vertellen dat uw website nooit af is! OK, we herhalen: uw website is nooit af! We zullen samen de boel onderhouden en alles draaiende houden. Nieuwe functionaliteiten bedenken we samen en worden volgens ons stappenplan weer werkelijkheid gemaakt.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.