Fout
 • JFTP::login: Unable to login
 • JFTP: :mkdir: foutmelding
 • JFTP: :chmod: foutmelding
 • JFTP: :mkdir: foutmelding
 • JFTP: :chmod: foutmelding

Technologie

Doordat wij  gebruik maken van up-to-date software kunnen wij garanderen dat de websites van onze klanten de juiste technologieën bezitten. Welke technologieën hiervoor worden gebruikt zijn afhankelijk van de wensen van de klant. Met de juiste technologie kan er bijvoorbeeld een koppeling worden gelegd met externe databases.

Joomlajoomla-logo

Wij zijn gespecialiseerd in het populaire Joomla CMS. Dit is wereldwijd één van de meest gebruikte Open Source Content Management systemen wat wordt ondersteund door een internationale community van getalenteerde ontwikkelaars. Hiermee is iedere website te maken en makkelijk uit te breiden met gewenste functies. Bijvoorbeeld een foto of video galerij, Social Media integraties, iDEAL betalingen, agenda, online magazines, e-commerce shops en portals. Bovendien is het onderhoud eenvoudig waardoor u het in eigen beheer kunt nemen. Doordat Joomla volledig Open Source is worden er continu updates door de actieve community uitgebracht. Hierdoor bent en blijft u verzekerd van een stabiel en veilig CMS. We onderscheiden ons door de zeer hoge kwaliteit van Joomla websites die we ontwerpen en bouwen.

 • Modulaire opbouw

  Modulaire opbouw

  Met de vele componenten en plugins kunt u elke gewilde functionaliteit toevoegen. Een foto of video galerij, Social Media integraties, agenda, weblog, online brochure, webshop, intranet of een agenda – het is allemaal mogelijk.
 • Eenvoudig in gebruik

  Eenvoudig in gebruik

  Dankzij de makkelijke WYSIWYG-editor is het mogelijk dat u zelf snel en eenvoudig tekst, foto’s of films plaatst. U kunt er ook voor kiezen om uw website volledig door ons te laten onderhouden. Dan heeft u er geen omkijken meer naar.
 • makkelijk te onderhouden
   
      

  Makkelijk te onderhouden

  Als beheerder van uw website kunt u makkelijk nieuwe auteurs toevoegen, verwijderen of rechten wijzigen. Zo kunt u meerdere mensen tegelijk aan uw website laten werken.
 • Continue uitbreidingen

  Continu uitbreidingen

  De grote Open Source community ontwikkelt het systeem continu. Vele actieve ontwikkelaars zijn passioneel betrokken bij dit project. Hierdoor bent en blijft u verzekerd van een stabiel en veilig CMS.

Wat is een content management systeem (CMS)?

Een content management systeem is software dat alle inhoud van uw website bijhoudt. Inhoud kan eenvoudige tekst zijn, foto's, muziek, video, documenten, of eigenlijk alles wat u maar kunt bedenken. Een groot voordeel van het gebruiken van een CMS is dat het bijna geen technische vaardigheden of inzicht vereist om de inhoud te beheren. Het CMS beheert alle inhoud, zodat u dat niet hoeft te doen. U kunt er ook voor kiezen om uw website volledig door ons te laten onderhouden. Dan heeft u er geen omkijken meer naar.

Database

Op onze servers is standaard MySQL geïnstalleerd. Dit is een open source database die grote hoeveelheden data kan verwerken. Hierdoor is MySQL uitermate geschikt voor zowel kleine als grote websites.

Hosting

Onze servers zijn speciaal voor Joomla geoptimaliseerd. Via ons control panel beheert u in enkele stappen uw site. Onze hosting omgeving is een zogenaamde 'cloud' oplossing. Hierdoor kunnen wij een hoge up-time garanderen van onze servers. Als er een bepaald component uitvalt wordt dit automatisch door de rest van de cloud overgenomen, waardoor de servers toch bereikbaar blijven.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.