Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP: :mkdir: foutmelding
  • JFTP: :chmod: foutmelding
  • JFTP: :mkdir: foutmelding
  • JFTP: :chmod: foutmelding

Resultaatgericht webdesign

Blue Bee Media onderscheidt zich door websites te ontwikkelen die gebruiksvriendelijk zijn. Websites die er fantastisch mooi uitzien maar erg langzaam laden, of met een onduidelijke navigatie, leveren vaak frustraties op bij de bezoeker. De bezoeker wil graag snel antwoord op zijn vragen en een indruk vormen. Door middel van duidelijke navigatiepaden en door gebruik te maken van duidelijke kleurcontrasten zorgen wij er voor dat uw klanten via de snelste weg bij de juiste informatie komen.webdesign-blue-bee-media-01

Het beste resultaat

Naast de gebruiksvriendelijkheid is het ook van belang dat het concept het beste resultaat oplevert. Wij zijn gek op cijfers en meten is weten. Wat komt een bezoeker op uw site doen? Waar verlaat hij een pagina? Wij optimaliseren uw website zo dat de bezoeker van uw website snel en eenvoudig op de juiste plek uit komt zodat u snel het beste resultaat boekt.

Tijdens de ontwikkeling van het webdesign (wireframe) maken wij ook weer gebruik van het, samen met u ontwikkelde concept, huisstijl en logo's. Ook kunt u deze onderdelen zelf aanleveren. Goed werk hoeft niet twee keer te worden uitgevoerd.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.