Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP: :mkdir: foutmelding
  • JFTP: :chmod: foutmelding
  • JFTP: :mkdir: foutmelding
  • JFTP: :chmod: foutmelding

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

seo-website-01

Wanneer uw website ontwikkeld en gevuld is met tekst en beeld, komt het belangrijkste onderdeel om uw website succesvol te maken. De website moet gevonden worden!

De content (tekst, foto's en video) moet geoptimaliseerd worden (SEO) zodat de vindbaarheid in Google wordt verhoogd en u dus uiteindelijk meer bezoekers naar uw website toe krijgt.

Allereerst is het belangrijk om zowel vanuit de internet strategie en vanuit het oogpunt van de bezoeker te kijken welke zoekwoorden belangrijk zijn. Op basis van deze zoekwoorden worden bijvoorbeeld de tekst, techniek, structuur, externe links en gelinkte social media van een website geoptimaliseerd voor zoekmachines. Doordat uw website op een hogere positie komt te staan in de zoekmachines zult u zien dat de bezoekersaantallen stijgen en dat uw meer relevante bezoekers op uw website krijgt.

De grootste misvatting over zoekmachineoptimalisatie is dat het een eenmalige activiteit is. De manier waarop zoekmachines websites indexeren en het systeem waarmee ze de rankings bepalen wijzigt doorlopend. Daarnaast zit ook uw concurrentie niet stil. Het is daarom belangrijk dat SEO-optimalisatie een proces is en geen kortlopend, eenmalig project. 

Wij nemen dit werk uit uw handen zodat u kunt doen waar u goed in bent. Wij kunnen u ook een instructie geven zodat u haarfijn weet hoe het werkt.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.