Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP: :mkdir: foutmelding
  • JFTP: :chmod: foutmelding
  • JFTP: :mkdir: foutmelding
  • JFTP: :chmod: foutmelding

Beheer en Support

Nadat uw website online is komen we aan bij een belangrijk gedeelte: support en onderhoud.

Hosting

Voor hosting bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden betrouwbaarheid, service en kwaliteit op het hoogste niveau. De website moet snel en altijd bereikbaar zijn. En wanneer er zich een probleem voordoet is het belangrijk dat er specialisten paraat staan om te helpen.
Lees verder »


Instructie en nazorg

Onze producten zijn erg gebruiksvriendelijk en daarnaast zeer compleet. Door middel van onze instructie en nazorg kunnen wij u alle kennis en informatie leren die nodig is om een Joomla website met inhoud te vullen en te beheren. Het rendement op uw website wordt hiermee verhoogd.
Lees verder »


Helpdesk

Als u onze hulp nodig hebt zijn wij er voor u. Wij zijn optimaal bereikbaar.
Lees verder »


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Website statistieken

Wat wilt u precies weten? Dat is een heel belangrijke vraag. Wilt u weten hoeveel bezoekers uw website vandaag had, of heeft u een ander doel met uw website? U heeft bepaalde doelstellingen vastgesteld voor uw website. Voorbeelden zijn het verhogen van het aantal bezoekers, het aantal bestellingen of informatie aanvragen (conversies).

Maar hoe kunt u zien of deze doelstellingen gerealiseerd zijn? Hiervoor kunt u gebruik maken van Google Analytics, een gratis statistiekenpakket. Om de juiste gegevens te verkrijgen, is het belangrijk dat het statistiekenpakket goed geïmplementeerd wordt.

U kunt o.a. meten:


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

seo-website-01

Wanneer uw website ontwikkeld en gevuld is met tekst en beeld, komt het belangrijkste onderdeel om uw website succesvol te maken. De website moet gevonden worden!

De content (tekst, foto's en video) moet geoptimaliseerd worden (SEO) zodat de vindbaarheid in Google wordt verhoogd en u dus uiteindelijk meer bezoekers naar uw website toe krijgt.

Allereerst is het belangrijk om zowel vanuit de internet strategie en vanuit het oogpunt van de bezoeker te kijken welke zoekwoorden belangrijk zijn. Op basis van deze zoekwoorden worden bijvoorbeeld de tekst, techniek, structuur, externe links en gelinkte social media van een website geoptimaliseerd voor zoekmachines. Doordat uw website op een hogere positie komt te staan in de zoekmachines zult u zien dat de bezoekersaantallen stijgen en dat uw meer relevante bezoekers op uw website krijgt.

De grootste misvatting over zoekmachineoptimalisatie is dat het een eenmalige activiteit is. De manier waarop zoekmachines websites indexeren en het systeem waarmee ze de rankings bepalen wijzigt doorlopend. Daarnaast zit ook uw concurrentie niet stil. Het is daarom belangrijk dat SEO-optimalisatie een proces is en geen kortlopend, eenmalig project. 

Wij nemen dit werk uit uw handen zodat u kunt doen waar u goed in bent. Wij kunnen u ook een instructie geven zodat u haarfijn weet hoe het werkt.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Tekst, foto en film

seo-website-02

Voordat uw website online gaat moet deze worden gevuld met teksten, foto's en eventueel met films of andere animaties. Maar het moet mooier zijn dan alleen een mooi plaatje.

De tekst moet zoekmachine geoptimaliseerd zijn zodat uw website optimaal gevonden kan worden. De foto's en/of films moet de bezoeker de juiste indruk geven. Pas dan is de inhoud doeltreffend.

Door middel van het gebruiksvriendelijke Joomla CMS systeem kunt u dit eenvoudig zelf doen of wij kunnen dit voor u verzorgen. Daarnaast hebben wij een goed netwerk met tekstschrijvers die voor elke branche de juiste teksten kunnen schrijven.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Website bouwen

Voor het bouwen van de website maken wij gebruik van het bekroonde Joomla CMS systeem. Daarin zijn wij gespecialiseerd.

Joomla is wereldwijd één van de meest gebruikte Open Source Content Management systemen. Door een internationale community van getalenteerde ontwikkelaars wordt dit ondersteund en vernieuwd.joomla-logo

Hiermee is iedere website te maken en makkelijk uit te breiden met gewenste functies. Bijvoorbeeld een foto of video galerij, Social Media integraties, iDEAL betalingen, agenda, online magazines, e-commerce shops en portals. Bovendien is het onderhoud eenvoudig waardoor u het in eigen beheer kunt nemen.

Doordat Joomla volledig Open Source is worden er continu updates door de actieve community uitgebracht. Hierdoor bent en blijft u verzekerd van een stabiel en veilig CMS. We onderscheiden ons door de zeer hoge kwaliteit van Joomla websites die we ontwerpen en bouwen. 


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.