Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP: :mkdir: foutmelding
  • JFTP: :chmod: foutmelding
  • JFTP: :mkdir: foutmelding
  • JFTP: :chmod: foutmelding

Succesvolle websites

Een goede website begint bij de juiste basis, daarom nemen wij de volgende onderdelen altijd mee tijdens de ontwikkeling van de website.

Strategie bepalen

Bij de ontwikkeling van een nieuwe website is de juiste online strategie van groot belang. De online strategie is gebaseerd op de missie, visie en doelen van het bedrijf. In de online strategie wordt de online missie vastgesteld met de daaraan gekoppelde doelen. Door middel van een uitgebreide intake brengen wij uw doelstellingen, doelgroepen, verwachtingen en wensen in kaart en werken we zo naar een strategie die de leidraad vormt tijdens het ontwerp en de bouw van de website.
Lees meer over strategie bepalen »


Conceptontwikkeling

Aan de hand van de juiste internet strategie die wij voor de conceptfase met onze klant hebben ontwikkeld starten we met de conceptontwikkeling. Een concept beschrijft de uitgangspunten om van een website een effectief instrument te maken dat ook iets oplevert.
Lees meer over conceptontwikkeling »


Webdesign

Ook design is marketing. Design speelt een belangrijke rol voor de bezoeker, er ontstaat een beeldvorming over uw bedrijf. Blue Bee Media onderscheidt zich door websites te ontwikkelen die mooi èn gebruiksvriendelijk zijn. Door middel van duidelijke navigatiepaden en door gebruik te maken van duidelijke kleurstellingen zorgen wij er voor dat uw klanten via de snelste weg bij de juiste informatie komen.
Lees meer over webdesign »


Website bouwen

Voor het bouwen van onze websites gebruiken wij het bekroonde Joomla CMS systeem. Hiermee is iedere website te maken, van klein tot groot, van eenvoudig tot complex en makkelijk uit te breiden met gewenste functies.
Lees meer over het bouwen van de website »


Tekst, foto en video

Tijdens het bouwen van uw website komen we bij een erg belangrijk onderdeel aan: deze moet worden gevuld met teksten, foto's, videomateriaal of andere animaties. Goed gekozen teksten, foto's en/of video's verhogen uw zoekmachine vindbaarheid.
Lees meer over tekst, foto en video »


Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wanneer uw website ontwikkeld en gevuld is met tekst en beeld, komen we aan bij het belangrijkste onderdeel om uw website succesvol te maken. De website moet gevonden worden!
Lees meer over zoekmachine optimalisatie »


Statistieken

Meten is weten. Dat geldt zeker voor uw website. Alleen met goed geïmplementeerde website statistieken (Google Analytics) Kunt u zien of doelstellingen echt worden behaald. Dit programma levert veel bruikbare en nuttige informatie over het website gedrag van uw bezoekers. Op basis van deze informatie kunt u beslissingen nemen.
Lees meer over statistieken »


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.