Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP: :mkdir: foutmelding
  • JFTP: :chmod: foutmelding
  • JFTP: :mkdir: foutmelding
  • JFTP: :chmod: foutmelding

Zoekmachine marketing (SEA)

Wilt u goed gevonden worden binnen de resultaten van de belangrijkste zoekmachines? Door zowel techniek en content te optimaliseren worden obstakels voor zoekmachines door Blue Bee Media verholpen.

marketing-website-02

Succesvolle SEA campagnes leveren uitstekende resultaten op en kunnen je merk versterken. Vakkundig campagne beheer is wel een voorwaarde. Met behulp van Google Adwords kunnen wij marktveranderingen, specifieke biedingen en instellingen goed in de gaten houden. Het loont om de campagnes constant te vernieuwen. Daarvoor is tijd, kennis en aandacht nodig.

Vaak kennen bezoekers uw bedrijfs- of productnaam niet, zij zoeken eerder op producten of specifieke termen die gerelateerd zijn aan uw product of dienst. Via onder andere de Google Keyword Planner kunnen we dat zoekgedrag in kaart brengen en er de meest gezochte zoekwoorden uithalen. Aan de hand van die bevindingen is het veel gemakkelijker om uw bezoekers gericht aan te spreken en te converteren naar een klant.

Zoekmachine marketing en optimalisatie leidt tot een toename van relevante bezoekers op uw website. Door zoekmachine marketing en optimalisatie te combineren met zoekmachine advertising, bent u optimaal vindbaar binnen de belangrijkste zoekmachines. Deze combinatie leidt tot meer kliks op zowel uw onafhankelijke positie als uw advertentie, waardoor u dus nog meer rendement uit uw campagne kunt halen.

SEA (search engine advertising) - De uitdaging van online adverteren

Het inkopen van verkeer op basis van zoekwoorden in zoekmachines (SEA) is voor veel bedrijven één van de belangrijkste online kanalen. Aandacht voor kwaliteit en relevantie is altijd bepalend voor het resultaat.

Onze ervaring is dat deze aandacht een efficiencyverbetering en daarmee aanzienlijke budgetbesparingen oplevert.

Kijk eens wat de pagerank van uw website is op: www.pagerankcheck.eu. Is uw pagerank lager dan 4? Dan is nu het geschikte moment om een afspraak te maken.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.