Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP: :mkdir: foutmelding
  • JFTP: :chmod: foutmelding
  • JFTP: :mkdir: foutmelding
  • JFTP: :chmod: foutmelding

Nieuwsbrief marketing

Nieuwsbrief marketing klinkt u waarschijnlijk wel bekend in de oren, maar biedt nog minstens zoveel potentie als social media marketing. Dit komt door het feit dat het van groot belang is dat u het op de juiste manier inzet, om tot een succesvol eindresultaat te komen. Nieuwsbrief marketing wordt vaak in verband gebracht met spam, maar het is perfect mogelijk om hier ver vandaan te blijven en juist voor een heel aantrekkelijke conversatie met uw doelgroep te kiezen.

Wanneer een organisatie een nieuwsbrief verstuurt heeft deze vaak de volgende doelstellingen voor ogen: informeren, binden en converteren. Om deze doelstellingen naar tevredenheid in te vullen is het belangrijk dat binnen uw email marketing campagne uw nieuwsbrief goed is ingericht.

Door e-mail marketing op de juiste manier in te zetten brengt u uw website of producten opnieuw onder de aandacht bij uw klanten en of nieuwe bezoekers van uw website. E-mail marketing is zeer effectief, goedkoop en meetbaar.

Rapportages

Nieuwsbrief marketing wordt natuurlijk pas echt interessant wanneer u het resultaat hiervan ook daadwerkelijk kunt meten. BlueBeeMedia verzorgt relevante en informatieve rapportages, waardoor u inzicht krijgt in de prestaties van uw nieuwsbrief. U krijgt op deze manier antwoord op vragen als ‘hoeveel procent van mijn ontvangers opent mijn nieuwsbrief?’ en ‘welke artikelen worden er gelezen?’. Dit betekent dat u de nieuwsbrief vervolgens verder kunt verbeteren, om uiteindelijk tot een zeer effectieve en succesvolle nieuwsbrief marketing te komen. Uw bezoekers en klanten staan zo een stap dichterbij met behulp van de speciale nieuwsbrief applicatie.

BlueBeeMedia is gespecialiseerd in het opzetten en verzenden van goede nieuwsbrieven.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.